17. april 2024

KARMA, NEMESIS og ØKONIMISK FATWA

Stemte du på et parti fra midten og ud til venstre eller for den sags skyld Konservative eller Venstre, kan du nu se din energiregning, brændstofregning og kvitteringen fra dine dagligvarer er markant højere end vanligt.

Inflationen er den højeste i mange år, og tvinger centralbankerne til at hæve renterne, hvilket skulle være gjort langt tidligere. Dette burde være sket som følge at politisk pres, men ingen ansvarlige politikere turde melde rent ud, af frygt for at bremse væksten og statens indtjeningsmuligheder, og dermed erkende at man ville være nødt til at prioriterer på kernevelfærden

Pengene kan kun bruges en gang!

Det er den første sætning i økonomisk lærehåndbog. Jeg er ikke økonom eller noget der smager der hen af. Jeg er entreprenør, altså ikke sådan en der bygger huse, men mest en iværksætter der kan se mulighederne og potentialet i den sunde forretning. Igennem den række årtier jeg har drevet selvstændig virksomhed, har jeg på egen krop mærket virkningerne af skiftende tider og regeringer, der har tynget livet og hverdagen med en overflod af komplicerede skattesystemer og utallige regler, der fratager virkelysten hos dem der skal drive væksten i Danmark. Når jeg har formået både at leve og til tider kun overleve af mine eventyr, er det fordi det er drevet af sund fornuft, og ikke fordi pengene er brugt flere gange. Min politiske drivkraft er skabt ud af de samme principper, ligesom det bør sig være med alle politiske beslutninger.

NEMESIS vrede er rettet mod dem der overtræder den naturlige orden og den arrogance, der er skyld i det. Den nuværende regering er i gang med en gigantisk gældssættelse af Danmark og en ny rekord i skattestigninger som nu og i fremtiden vil betyde en yderligere udflytning af virksomheder. Politikerne har de seneste år fundet steder at placere skylden for inflationen, på alt lige fra COVID-19, Delta variant, forsyningsproblemer, Putin og nu de grådige virksomheder, som vil udnytte situationen til at hæve deres priser. Inflationen er en slags skjult skat, idet centralbankerne printer flere gratis penge, og tager befolkningens købekraft i stedet for deres penge. Alt sammen med politikernes billigelse i ønsket om at fremstå som de glade giver af varmechecks, Arnepensioner og andre tiltag, der senere viser sig kun at gøre det dyrere at være en almindelig dansk familie.

Når magthaverne vælger at udbetale skattekroner til udvalgte vælgergrupper, hvor selektiviteten er en faktor i sig selv, er det en acceptabel form for korruption, med hensigten i at ”købe” sig til stemmerne. Bagsiden er en stigende efterspørgsel på varer med knap tilgængelighed, hvilket medfører yderligere stigende priser.

“Det er dig der betaler for politikernes ulige frås.”

Tænk over næste gang du overvejer at sætte dit kryds ved et parti der lovede dig guld, men i stedet valgte at nedkalde en økonomisk Fatwa over din husholdning, ved at sende dig en regning på størrelse med et krydstogtskib, og samtidig ikke evnede at se de åbenlyse problemer ved rendyrket økonomisk socialisme.

Danmark har brug for en borgerlig renæssance der tager udgangspunkt i familien og fædrelandet og er præget af frihed og fremskridt. Vores borgerlige frihedsrettigheder er skabt af generationerne før os, der med nye tanker, og vilje kunne omsætte disse til konkret handling.

I takt med at velfærdsstaten er vokset, har den fået indflydelse på stadig flere områder af dit liv. Vi er et af de mest gennemregulerede samfund i verden, hvorfor den enkelte borgers frihed hver dag møder begrænsninger i form af regulering og kontrol. Det er ikke gratis at dele rettigheder ud til udvalgte grupper – hverken økonomisk eller konsekvensmæssigt. Andre grupper holder for. Også selvom du får noget andet af vide.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN