20. juli 2024

Nej tak til motorvej til Helsinge

Radikale Venstre i Gribskov er glade for trafikaftalen, som er vedtaget af samtlige partier på Christiansborg, som indenfor de nærmeste år sikrer en motorvejsforlængelse til Isterødvejen (Hillerød).

Det som gør os urolige lokalt er, når man i Ugeposten den 30. juni 2021 kan læse, at borgmesteren mener at næste mål kan være en motorvej helt til Helsinge. På samme side i Ugeposten finder man en betalt annonce fra Venstre, hvor budskabet er “Vi fortsætter kampen for bedre vej helt til Gribskov”.

Har NytGribskov og Venstre virkelig et ønske om en motorvej ind i Gribskov kommune med de negative konsekvenser der følger med for naturen og støjen for beboerne omkring en motorvej, hvor der kan køres 110 km/t. En støj som sikkert vil kunne høres tydeligt i både Annisse og Annisse Nord.

Radikale Venstre har ikke dette ønske, men i stedet ønsket til Christiansborg om, at næste mål for Gribskov kommune er en S-bane fra Hillerød til Helsinge, samt et ønske om billigere kollektiv transport til og fra Gribskov kommune.

Målet for Gribskov kommune må være, at få flere ud af bilerne og flere ind i busser/tog.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN