21. juli 2024

En personlig stemme er vigtig

Det er første gang i mit liv, at jeg har været medlem af et politisk parti og første gang, at jeg opstiller til folketingsvalget og hvorfor nu det?

For det første, så mener jeg, at der sidder alt for mange med akademisk baggrund på Christiansborg, som aldrig har haft et reelt arbejde og som ikke ved, hvordan det foregår ude i den virkelige verden. Jeg kommer med 32 års erhvervserfaring fra både det offentlige og det private erhvervsliv og vil på den baggrund gerne tilføje mere erhvervserfaring til Christiansborg.

For det andet så har jeg altid beundret Inger Støjberg for hendes ligefremme måde at formidle budskaber på, så alle kan forstå det, og sådan er jeg også selv – altså sige det man mener og mene det man siger.

Inger Støjberg har selv været personligt rundt i landet og valgt sine kandidater og deriblandt mig. Det er jeg naturligvis både stolt og ydmyg over, men dermed også sagt, så har hun vurderet at mine kvalifikationer vil være gavnlige på Christiansborg. Det vil jeg gøre mit yderste for at leve op til.

Jeg vil gerne være Vestjyllands stemme på Christiansborg og har en naturlig interesse for erhvervslivet, herunder ikke mindst landbrug og transport, som ser ud til at blive hårdt belastet af en evt. CO2 afgift på landbruget (som foreslået af Socialdemokratiet) samt km-afgiften på transport (som der er et smalt rødt flertal for på nuværende tidspunkt). Det vil gå hårdt udover specielt yderområderne i Vestjylland. Jeg vil virkelig kæmpe for disse sager.

Da alle er specielt udvalgte af Inger Støjberg, så opereres der heller ikke med spidskandidater i de enkelte valgkredse, men derimod er vi alle sideopstillede og arbejder på lige vilkår for at opnå vælgernes stemmer.

Partistemmer fordeles ikke på kandidaterne og dermed er det ene og alene de personlige stemmer, der afgør, hvem af os, der bliver valgt ind på Christiansborg.

Jeg vil med dette indlæg håbe, at du vil have dette i mente, når der skal sættes kryds på stemmesedlen 1. november.

STEM PERSONLIGT


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN