30. maj 2024

For en kommune med plads til alle!

Borgerlisten er partipolitisk neutral og et stærkt alternativt valg i Herning Kommune. Borgerlisten vil arbejde for at styrke kernevelfærden, hvilket indebærer nogle nye og anderledes prioriteringer.
Der er brug for et levende erhvervsliv og for et bæredygtigt miljø. Vi ønsker fokus på omegnsbyernes særlige udfordringer og vil sammen med dem, arbejde med deres individuelle udviklingspotentialer. Vi vil arbejde for en fair fordeling af de midler, der er til rådighed. Borgerlisten ønsker at være borgernes talerør, samt at arbejde for åbenhed og gennemsigtighed i byrådsarbejdet. Vi vil stå for kvalitet og stabilitet i den politiske proces. Vi vil arbejde for en robust økonomi og med realistisk budgetter i balance.

Alle borgere har lige stor værdi. Din stemme og din mening er vigtig, uanset din alder, om du bor i Herning midtby eller i Herning Kommunes udkant, om du har et handicap eller har andre udfordringer. Borgerlisten ser værdighed, etik og mangfoldighed, som vigtigt for en god og åben kommune.

I kan se Borgerlistens værdi- og arbejdsgrundlag på www.borger-listen.dk

 

 


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN