18. august 2022

Frederikke Noa Jung

Kulturlivet er mit hjerteblod

Jeg vil kÌmpe for kulturlivet, og kan garantere at kulturlivet altid stür højt pü min prioriteringsliste. Jeg ser nemlig kulturpolitikken som bredtfavnende om andre vigtige politikomrüder.

Süledes er kulturoplevelser med til at gøre livet endnu mere spÌndende for vores Ìldre borgere i Danmark, som jeg ved nyder stort af vores rige kulturudbud.

Det blomstrende musikliv med omdrejningspunkt i det anerkendte spillested Turbinen, danner i tÌt parløb med Randers´s helt sÌrlige 3-i-1 kulturhus (bibliotek, kulturhistorisk- og kunstmuseum) en perfekt ramme for kulturel dannelse og samvÌr for de unge. Dette er en ide jeg tÌnker ikke kun kan bruges i Randers, men i mange andre byer rundt om i landet.

Kulturen rummer ogsĂĽ perspektiver for det lokale erhvervsliv, der med sponsorater og involvering, sikrer en god personalepleje nĂĽr der inviteres til kultur- og sportsoplevelser.

Endda er vores lokale kultur- og sportsinstitutioner ogsü helt med fremme i kommunernes børnepolitik, nür eksempelvis Randers Kammerorkesters musikere underviser børn pü musikskolen og tager pü skolebesøg med deres instrumenter. Og nür Randers Teater hvert ür inviterer alle kommunens smü skolebørn forestillinger pü teatret. Og ikke at forglemme, nür sportsstjerner stiller op i diverse sportshaller og klubber for, at motivere og glÌde børnene med deres sport.

Dette vil jeg kÌmpe for, bliver udbredt til hele landet sü alle børn, unge og Ìldre für den kulturelle oplevelse ind i hjertet.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN