26. maj 2022

Viborg Kommune

Udvikling af landdistrikterne

I sommer fik jeg den ĂŚre, at blive kĂĽret til ĂĽrets “Daltrold” i Skelhøje. Det er første gang, at en person, der ikke bor i Skelhøje, bliver tildelt den ĂŚre, at blive kĂĽret til ĂĽrets Daltrold.

Jer er stolt over den udnÌvnelse. Begrundelsen var blandt andet at jeg har vÌret med til at genstarte og drive Skelhøje Købmandsgaard, som en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed. Det betyder at Skelhøje har füet en dagligvarer handel, hvor der er en lille cafe, og en mulighed for at man kan mødes over en kop kaffe eller en fadøl. Det giver liv og sammenhold. Det gør Skelhøje til et mere attraktivt sted at bosÌtte sig, og det betyder at huspriserne ikke falder sü drastisk, som i landsbyer, der ikke har lokale indkøbsmuligheder.

Politisk er jeg meget optaget af at der løbende udvikles i alle 92 landsbyer i Viborg Kommune, og ikke bare i og omkring Viborg.

Børnetallet falder i Viborg Kommune, og skal vi bevare alle skoler, sü skal der vÌre børn til alle skoler, og hvis der er udvikling over hele kommunen, sü er der ogsü større chance for at børnefamilier bosÌtter sig i en landsby, og dermed er med til at sikre den lokale gode skoles overlevelse.

Hvis du vil vĂŚre med til at støtte den udvikling, sĂĽ er det vigtigt, at du stemmer pĂĽ en kandidat der vil føre kampen videre i byrĂĽdet – om det sĂĽ skal vĂŚre af en “Daltrold”!Udvikling af landdistrikterne


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN