28. maj 2022

Randers Kommune

NEJ TAK TIL NATURNATIONALPARKER!

  1. september blev et forslag fra undertegnede og Dansk Folkeparti nedstemt af Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Velfærdslisten og Beboerlisten – et forslag som skulle fortælle Miljøminister Lea Wermelin (S), at drømmen om Naturnationalparker er et misfoster undfanget på en Københavnsk skrivebord, og at vi i Randers Kommune ikke ønsker at ødelægge Fussingøskovene med hegn, sultende dyr, lemlæstede træer og en ikke eksisterende adgang for skovens mange brugere.

Hoved pĂĽstanden fra de politikere som stemmer for kunstig natur krydret med elendig dyrevelfĂŚrd var, at vi i virkeligheden ikke selv kan bestemme, da det er statens arealer i Fussingø… korrekt, men ved fĂŚlles hjĂŚlp fra de efterhĂĽnden mange kommuner som har vĂŚret modige nok til at sige fra, sĂĽ er jeg sikker pĂĽ, at man ville trĂŚkke følehornene til sig, og gentĂŚnke hele ideen om (natur)nationalparker. Denne tanke bakkes op af artikel i @danske kommuner nr. 17, hvor Miljøministeren indrømmer, at man ikke har en plan hvis kommunerne siger NEJ TAK til hegn…

Randers borgmester, Torben Hansen (S) og den øvrige venstrefløj burde stå sammen med Rebild, Læsø, Thisted, Skagen, Silkeborg, Gribskov, Tønder, Varde og sikkert mange flere om et ”NEJ TAK” til hegn om kunstig natur.

 

Frank Nørgaard
ByrĂĽdsmedlem og kandidat for Dansk Folkeparti, Randers Kommune


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN