26. maj 2022

Randers Kommune

Kommunalvalgkampen skydes for alvor igang

Nu er der ikke længe til at kommunalvalgkampen for alvor bliver skudt igang, og om få timer vil i se os alle, kravle rundt i lygtepælene som en flok artister🤩👌🏻
Byerne bliver plastret til i partifarver og ansigter nogle mere velkendte end andre, personligt ville jeg ønske det var anerledes.
Jeg kunne som byrüdskandidat og borger, ønske mig nogle udvalgte steder rundt om i kommunen, hvor valgplakaterne kunne hÌnge valgkampen igennem, evt. nogle LED skÌrme hvor hver kandidat fik X antal minutters skÌrmtid, og hvor borgerne kunne fü information.
Südan er det desvÌrre ikke, selvom jeg tror det vil vÌre en god løsning for büde borgere og kandidater.
Pü spørgsmület om hvorfor vi sü ikke blot dropper valgplakaterne, citerer jeg her en professor fra Københavns universitet
“Hvis man vil vinde et valg, så skal man sætte valgplakater op”
– Kasper Møller Hansen, professor, Institut for Statskundskab, KU.
Og hvilket parti er ikke interesseret i at vinde valg og gøre partiets indflydelse gÌldende i hübet om at skabe en bedre kommune for kommende generationer, det skulle gerne vÌre den drivendekraft bag et kandidatur.
Sü derfor vil I 12:00 kunne se mig pü stige med strips i hünden og plakater under armen, klar til at hilse pü jer alle nür i kører forbi.

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN