26. maj 2022

Randers Kommune

Familien i fokus


Familien vil altid stĂĽ som det bĂŚrende og vigtigste element i et menneskes liv, vi er partiet der sikrer danskerne fra vugge til grav.
Jeg mener vi at der i Randers kommune er gode jobmuligheder indenfor stort set alle faggrupper, det er nemt at komme til og fra arbejde, vi har en god infrastruktur der skal bevares og udvikles.
Randers kommune byder pü masser af Naturskønne omrüder hvor familien kan tage pü tur.
Vi har gode pasningsmuligheder til familiens børn, vi har gode skoler og vi har gode muligheder for fritidsaktiviteter til hele familien, men vi ser ogsü et stigende pres, forÌldre der ikke kan finde pasning til deres børn i der lokalomrüde, unge fÌrdigeuddannede vÌlger Randers fra efter endt uddannelse fremfor at blive her, børn der mistrives i skolen, det mü og skal vi gøre bedre hvis familierne skal vÌlge Randers til.
Vi skal vÌre garanter for et godt familieliv, sü nür vi ser at børnetallet i F.eks. Assentoft er stigende og forÌldre für at vide de skal køre til en anden bydel for at aflevere børnene da der ikke er pladser nok i den lokale institution, sü skal vi handle.
Vi skal hele tiden se pü hvordan vi servicere borgerne bedst, hvordan understøtter vi familierne og hvordan tilstrÌkkelig vi familier til Randers.

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN