26. maj 2022

Randers Kommune

Det skal være slut med særydelser til udlændinge i Randers kommune

Jeg går ind for en stram og fair udlændinge politik, vi skal stille krav til de mange mennesker der kommer til landet, præcis ligesom vi stiller krav til danskerne.

Derfor vil jeg altid kæmpe for at der ingen særydelser er til udlændinge i Randers kommune, der skal stilles krav om deltagelse i dansksprogundervisning, der skal stilles krav om uddannelse og job.

Derudover skal sikkerheden og opsporingen af yderligtgående islamister styrkes, vi vil ikke have at borgere i dette land sætter deres tro højere end landets love. Og så skal kommunen have en hjemsendelses-politik der skal følges aktivt, skik følge eller land fly.

Det skal være slut med tilbud kun gældende for udlændinge såsom lektiehjælp forbeholdt udlændinge, jeg er sikker på mange danske børn sidder derude og kunne have behov for lektiehjælp efter skole, i Randers kommune er dette tilbud dog kun for udlændinge.

Jeg mener også det skal være slut med nytteløse projekter betalt med skattekroner, som feks. “Lær at sylte og lave sushi hvis du bor i jennumparken eller på glarbjergvej” man tror det er en joke, men vi har rent faktisk kommunale medarbejdere der bruger tid på at mødes, for at lære borgere at sylte agurker, det er jo helt forrykt og det er ikke en kommunal kerneopgave.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN