26. maj 2022

Randers Kommune

Der er noget galt i Randers

Er der en voksen til stede? Eller müske bare en leder, der tør tage sit ansvar pü sig? Jeg har her til morgen lÌst en artikel i Amtsavisen omhandlende Direktøren for Børn og Skoleforvaltningen i Randers Kommune.

Hvordan kan det vÌre, at en südan artikel overhovedet er i avisen? Hvordan kan Bjarne Overmark bekrÌfte overfor avisen, at 10 personer fra Byrüdet i Randers har stemt for et mistillidsvotum, nür der i samme sÌtning stür, at det var et lukket punkt pü dagsordenen? Mü man som politiker gerne referere fra lukkede møder?

Hvordan kan det vÌre, at de andre 21 ikke gør noget?

Er det overhovedet Byrådets opgave at tage stilling til den slags? Bør man som politiker ikke have tillid til, at de ledere, man selv har været med til at ansætte, selv kan klare den slags personalesager? Bør en kommunaldirektør ikke tage sig af den slags? Kunne det tænkes, at direktøren rent faktisk ikke kendte til den omtalte mail, og at han i stedet udviser god ledelse og ikke hænger en medarbejder ud – ligesom byrådet og kommunaldirektøren burde have gjort det i denne sag? Er det ikke god ledelse IKKE at kaste sin medarbejdere foran bussen ligeså snart én træder ved siden af?

Jeg forstår simpelthen ikke, at INGEN rejser sig op og siger ”han har jo ikke noget tøj på”.

Hvorfor er der INGEN, der tør pege pü de brodne kar, der sü tydeligt er i vores Byrüd?


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN