26. maj 2022

Næstved Kommune

Nej, jeg vil ikke lukke skoler i den næste periode.

Nej, jeg vil ikke lukke skoler i den næste periode. Ikke en eneste matrikel” – Borgmester Carsten Rasmussen (S) ❌
 
Jeg vil ikke udelukke at lukke skoler, men jeg vil ikke lukke skoler på landet” – Kristian Skov-Andersen (V) ❌
 
Det lover godt for fremtiden” – Lars Hoppe Søe (R) 👎
 
Citater fra 2017 og efter det blev stemt igennem i 2019
Ord der klinger meget hult hos indbyggerne i Holme-olstrup og mange vælgere i Næstved Kommune.
 
Er det den borgmester eller kandidat vi ønsker skal styre vores kommune videre ? S har haft over 100år til at gøre Næstved til Sjællands bedste kommune, men istedet ligger vi nummer chock på listen over landets kommuner når det kommer til erhver, turisme, børn og unge osv.
Ikke engang en S borgmester har kunnet skaffe en motorvej til byen i den tid de har siddet.
 
Det Konservative Folkeparti i Næstved stemte imod skolelukningen, og vi er stadig imod skolelukninger på landet, hvilket vi også i den kommende valgperiode vil stå hårdt på.
Næstved Kommune er ikke noget uden alle vores landsbyer og mindre samfund, uden for den store by, det er her den friske luft og flotte natur skaber sammenhold og gode ideer.
 
  • Vi vil kæmpe for skolerne og se positivt på om overbygningen kan føres tilbage til Toksværd.
  • Vi vil gøre det omkostningsfrit for alle foreninger – både bredden og eliten – at benytte haller, idrætsanlæg og andre lokaler i Næstved, hvilket vil være med til at sikre klubberne i de små samfund en bedre økonomi.
 
Som beboer i Holme-olstrup og far til en 3årig, var jeg selv med til at kæmpe imod skolelukningen og efterfølgende for en privatskole til byen, desværre lykkedes det ikke da bla. Lars Hoppe Søe fejede alle forslag af bordet og efterfølgende brugte bygningerne til Døgndiamanten.
 
Jeg kæmper stadig for et godt liv på landet, både for min egen, man også de andre mindre byer i Næstved Kommune. Husk dette når du skal stemme 16 Nov. 📝

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN