26. maj 2022

Favrskov Kommune

Venstres kandidater på besøg på Sall Friplejehjem

Jane Heitmann, Ældre- og Sundhedsordfører for V på Christiansborg

Besøg af folketingspolitiker Jane Heitmann (V), som er formand for Sundhedsudvalget og medlem af Social- og Ældreudvalget.
Særdeles interessant besøg på Sall Friplejehjem, Favrskovs eneste friplejehjem.
Hvis jeg engang skal på et plejehjem, må det meget gerne være et friplejehjem. På Sall må man endda have sit husdyr med.
Jeg støtter op om, at vi får flere friplejehjem i Favrskov. Det frigør anlægskroner i det kommunale budget, giver øget kvalitet for nogle borgere og et friere valg for alle.
Sall har masser af aktiviteter, en meget at kigge på, skøn have med dyr, børnehave og skole som nabo, velfungerende bestyrelse, engagerede frivillige og meget meget andet godt.
Når man er visiteret til en plejehjemsplads, så bestemmer man selv, hvor man helst vil bo. Huslejen er den samme. Nogle friplejehjem er såkaldte profilplejehjem.
Jane fortalte om mange spændende tiltag, som ligger i støbeskeen på Christiansborg. Spændende 👌
Ps. Den unge herre er 96 eller 97 og det er hans børn, som fandt Sall til deres far. Fordi de vil hans bedste. Han sætter overordentlig stor pris på den gode mad og de mange forskellige aktiviter, som han kan deltage i – og det uden at der er ansat en eneste aktivitetsmedarbejder.

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN