23. maj 2022

Favrskov Kommune

Gode aktivitetsinitiativer i Favrskov

Hvor er det dejligt at konstatere, at der er initiativ og virkelyst blandt flere forskellige aktører til at etablere nye aktiviteter, der ikke mindst vil komme kommunens unge til gode.

Her tÌnker jeg blandt andet pü etableringen af det nye padel-tennis anlÌg pü Toftegürdsvej i Hadsten, som de initiativrige brødre Frederik og Andreas Bossow-Angel übner til april, hvis ellers coronarestriktionerne tillader det.

Desuden planlĂŚgger Den Jyske HĂĽndvĂŚrkerskole i Hadsten at anlĂŚgge en 12-hullers frisbee-golfbane, som, nĂĽr den stĂĽr fĂŚrdig, vil blive frit tilgĂŚngelig for alle.

Ligeledes er Hinnerup Volleyball Klub pü vej med endnu en beachvolleybane bag Hinnerup-Badet i sammenhÌng med de øvrige udendørs aktiviteter i omrüdet omkring RønnebÌkskolen og Hinnerup-Badet.

Desuden arbejder HSK Fodbold pü at skabe en aktivitetsplads ved Bavnehøjskolen i Hadsten, hvor alle kan trÌne, lege og bevÌge sig udendørs.

Endelig vil Hadsten Spejderne og D.D.S. Hammeluglerne opføre shelters, som ligeledes kommer alle i kommunen til gavn.

Mens padel-tennis anlÌgget er er privat initiativ uden offentlige støttekroner, sü bliver alle de øvrige aktiviteter realiseret med støtte pü samlet 400.000 kroner fra kommunens Fritidspulje.

Jeg glÌder mig over at bo i en kommune, hvor der gøres sü meget for at ikke mindst vores unge für meningsfyldte og sunde fritidstilbud.

Og det skulle glæde mig fremadrettet at ”sidde med ved bordet” og støtte op omkring endnu flere initiativer til gavn for kommunens børn og unge.

Derfor beder jeg om din stemme ved kommunalvalget til november.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN