23. maj 2022

Billund Kommune

Cykelsti mellem Grindsted og Billund

Det er dejligt at læse mine byrådskollegaer i Teknik- og miljøudvalget har besluttet, at forvaltningen skal forsøge at lægge mest muligt pres på vejdirektoratet i et forsøg på at få staten til at anlægge den meget omtalte Cykelsti mellem Grindsted og Billund – Tusind tak for det.

Jeg vil meget gerne binde centerbyerne bedre sammen. En af mĂĽderne er bĂĽde god og sund! Det er en cykelsti mellem Grindsted og Billund.

Mange har talt om sådan en cykelsti – i byrådet og rundt omkring blandt borgerne – det er noget, vi har talt om siden kommunalsammenlægningen, og nu skal den bare laves.

En cykelsti mellem Grindsted og Billund giver gode muligheder for büde kommunens indbyggere og de mange turister. Det vil vÌre et stort plus for trafiksikkerheden. De nuvÌrende forhold er ikke rare for cyklisterne, der mÌrker bilerne helt tÌt pü. Biltrafikken pü vejen er ca. 7800 biler i døgnet.

I mange ür har jeg haft et ønske om en cykelsti mellem Grindsted og Billund og hüber, at nuvÌrende og kommende byrüd ogsü vil bakke op omkring dette projekt. Tak!


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN