23. maj 2022

Allerød Kommune

Bredt samarbejde er vejen frem

Allerød fortjener et bredt samarbejde i byrüdet, hvor alle politikere kan byde ind, og vores borgere kan mÌrke deres stemme fü indflydelse pü Allerøds udvikling. Vi ønsker alle den bedste udvikling for Allerød.

I en lille kommune som Allerød skal vi udnytte vores fællesskab og have fokus på at komme tættere på hinanden og se væk fra en dagsorden, hvor der udelukkende er fokus på kontraster – blå kontra rød og skattestigning kontra skattelettelser. Vi skal sammen finde den vej, som giver plads til os alle, samt plads til vores forskellighed.

Når jeg kigger på mig selv som politiker, så vil mit fokus på Allerød altid være førsteprioritet, min dagligdag som borger anden prioritet og tredjeprioritet mit konservative ståsted. Man kan ikke komme udenom, at jeg er drevet af en udvikling, som tager udgangspunkt i mit borgelige ståsted, men jeg har lige så meget fokus – hvis ikke mere – på at udviklingen skal foregå med respekt for vores fælles værdier.

Vi skal i vores samarbejde rÌkke ud til vores borgere. Derudover skal vi sammen blive bedre til at inddrage vores borgere i centrale beslutninger for kommunen igennem bl.a. netvÌrk, dialog og nye tekniske løsninger. Det vigtige er, at alle føler sig hørt, og vi finder løsninger sammen.

I et bredt samarbejde skal vi ogsü tage ansvar for økonomien. Det er dog ikke nødvendigvis, at det skal vÌre med det samme flertal bag. Jeg mener, at vi skal vÌk fra den form for styring, hvor vores fÌlleskab er afhÌngig af hvem, der kan sluge flest besparelser eller skattestigninger. Det er ikke dette, som skal vÌre vores mül. Mület er altid at have en ansvarlig økonomi, der understøtter udviklingen af Allerød Kommune.

Vi skal have et fÌlleskab, hvor nogle tager lidt mere ansvar end andre, og hvor vi samtidig er klar til at stü pü mül for det. Jeg ønsker et bredt samarbejde med plads til alle.

 


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN